top of page

Kompozit Deck uygulaması

Kompozit deck uygulamasında hazırlık aşaması ve fiyatlandırması

Bahçenize modern ve sıcak bir dokunuş

kompozit deck uygulaması


kompozit deck havuz kenarı konforu


Kompozit deck son yallarda bahçe dekorasyonunda oldukça popüler hale gelen bir malzemedir. Ahşabın doğal görünümünü hem de plastiğin dayanıklılığını sunar. Bu yazıda kompozit deck in bahçe, pergola altı, havuz, kenarı, çit hatta saksı gibi farklı uygulama seçenekleri ile ilgili ilginç ve sürükleyici bir anlatım sunacağız.

Farklı renk ve desenlerde üretilen kompozit deckler, her türlü bahçe tarzına uyum sağlayabilir. Düz veya desenli yüzeylere sahip olabilir, ayrıca ahşap damarlı görünümlü seçenekler de mevcuttur.



Pergola Altında Rahatlık


Pergola altına kompozit deck uygulaması gölgede keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak şık ve konforlu bir alan yaratmanıza yardımcı olur. Kompozit deck, su ve neme dayanıklı olduğu için yağmurlu havalarda bile rahatlıkla kullanılabilir.

"İçende plastik karışım olup bu kadar ahşap görünüm şaşılacak şey" – Müşteri sözü

Uygulama Kolaylığı


Kompozit deck uygulaması; montajı oldukça kolaydır, iki veya üç gün içinde uygulaması biter. . Ahşap decklere göre daha az bakım gerektirir ve uzun ömürlüdür. Kompozit deckler, kesilmesi ve şekillendirilmesi hayalinizdeki bahçe alanını kolayca oluşturabilirsiniz.


Sürdürülebilir Bir Seçim


Kompozit deckler, geri dönüştürülmüş plastikten üretildiği için sürdürülebilir,doğa dostu bir seçimdir. Ahşap decklere kıyasla daha az kaynak kullanımı ve daha az atık üretir.


Kompozit Deck Kullanmanın Avantajları:


Dayanıklılık

Su ve neme karşı direnç

Kolay kurulum

Düşük bakım

Uzun ömür

Farklı renk ve desen seçenekleri

Estetik görünüm

Sürdürülebilirlik


Kompozit Deck uygulaması ve Decklab...


Kompozit Deck ile Bahçenize Renk Katın! Decklab firmamıza danışarak en uygun ürün seçim ve kusursuz uygulamayı yapalım. Buraya Tıklayarak yaptığımız projeleri görebilirsiniz.

28 görüntüleme0 yorum
bottom of page